Welkom op de Wall Of Fame!

of beter: de Muur van statuur

Elk jaar (sinds 2019) kiezen  we een MuurBank van het jaar welke een plekje krijgt in de ere galerij. Hieronder staan ze overzichtelijk van jong naar oud.

MuurBank van het jaar 2022:

warm welkom

De foto’s die we afgelopen jaar van Marieke ontvingen waren wat ons betreft de mooiste van dit jaar. Van Marieke kregen we prachtig belichte foto’s van hun MuurBankje. Comfortabel aangekleed met buitenkussen op de zitting. Je voelt je als gast meer dan welkom! Samen met de verschillende bloeiende planten maken dat een kleine plek grote rust kan geven.

We hebben Marieke een kleine Goudse attentie en het leuke boekje ‘De Bank’ van Paul Verrept cadeau gedaan als blijk van waardering.

MuurBank van het jaar 2021:

pimp je bank 

Voor ons zijn natuurlijk alle MuurBankers winnaars! Over 2021 hebben we 1 tuinbank willen kiezen als mooiste voorbeeld voor waar MuurBank voor staat. Lidia heeft haar MuurBank extra persoonlijk en vrolijk gemaakt door deze te beschilderen met bloemen. Langs deze straat staan inmiddels al een paar MuurBanken…het is aanstekelijk!

We hebben Lidia een kleine Goudse attentie en het leuke boekje ‘De Bank’ van Paul Verrept cadeau gedaan als blijk van waardering.

MuurBank van het jaar 2020:

Rotterdammers aan de MuurBank

Toevallig kregen we afgelopen week van drie klanten foto’s toegestuurd van geplaatste MuurBanken. Een van die inzenders heeft het staalwerk van de MuurBank (model verlengstuk) gebruikt om er een massief eiken plank op te plaatsen. Vervolgens heeft deze klant ook een MuurBank op het balkon gemonteerd waardoor de MuurBank van binnen tot aan buiten doorloopt. Super tof!

Als blijk van waardering van deze prachtige toepassing hebben we ook hen een kleine Goudse attentie en het boekje ‘De Bank’ van Paul Verrept cadeau gedaan.

MuurBank van het jaar 2019:

geveltuin+

Voor ons zijn natuurlijk alle MuurBankers winnaars! Over 2019 hebben we 1 tuinbank willen kiezen als mooiste voorbeeld voor waar MuurBank voor staat. Familie Swanink plaatste boven hun geveltuin een vaste MuurBank, met de steunen gepoedercoat op ral-kleur, aan de voorgevel van hun huis. Het mooie van dit voorbeeld is dat de beplanting achter de bank doorgroeit aan de gevel. De bank biedt plaats aan mens en plant. Een goed voorbeeld hoe een geveltuin extra bruikbaar kan worden met een MuurBank. Als blijk van waardering hebben we het boekje van Paul Verrept ‘DE BANK’ cadeau gedaan.