voor de doe-ut-zelfurds

Uw muur-bank is eenvoudig zelf te monteren. Wat u nodig hebt is het volgende gereedschap: boor, hamer, schroefmachine, waterpas, duimstok / rolmaat, steeksleutel / dopsleutel, tang. Een paar extra handen maken het gemakkelijker en gezelliger.

Om het monteren ervan te vereenvoudigen hebben we een aantal montage handleidingen opgesteld die u stap voor stap helpen de MuurBank goed te monteren. U heeft een voldoende stevige muur nodig die het gewicht van de bank en de gebruikers ervan kunnen dragen. Twijfelt u over deze sterkte, neem contact met ons op, dan kunnen we u wellicht adviseren.

De muur moet van stevig metselwerk zijn of van beton. Het is ook mogelijk de muursteunen op een staalconstructie te monteren. Voor montage in metselwerk gebruikt u spreidankers (standaard meegeleverd met een MuurBank), voor montage in beton gebruikt u chemische ankers (deze zijn aanvullend mee te bestellen in de webshop). Voor beide montage methoden hebben we een handleiding opgesteld.

Wilt u toch liever uw montage uitbesteden? U kunt uw MuurBank ook door ons laten monteren door het bestellen van de montageservice. Deze is beschikbaar in bepaalde regio’s.

Hoeveel klanten monteren de MuurBank zelf? 0%

een do-it-yourself montage handleiding voor uw MuurBank door middel van spreidankers (geschikt voor metselwerk)

een do-it-yourself montage handleiding voor uw MuurBank door middel van chemische ankers (geschikt voor beton/metselwerk)

een do-it-yourself montage handleiding voor uw opklapbare MuurBank door middel van spreidankers (geschikt voor metselwerk)

een do-it-yourself montage handleiding voor uw opklapbare MuurBank door middel van chemische ankers (geschikt voor beton/metselwerk)

een do-it-yourself montage handleiding voor uw verlengstuk van uw MuurBank door middel van spreidankers (geschikt voor metselwerk)

of kies voor onze montageservice (beschikbaar in bepaalde regio's)