MuurBank van Tiny en Henk

Van oud-collega Tiny van Vliet kregen we een aantal feestelijke foto’s toegestuurd. Voor haar 20-jarige jubileum bij werkgever BDP. in Rotterdam wenste ze een MuurBank. Een prachtig cadeau natuurlijk ūüôā

En aan de foto’s is te zien dat het gevelbankje lekker op de zon geori√ęnteerd is. Het drinken van een sapje in de avondzon gaat zo nog lekkerder! Tiny, veel gezellige en goede momenten met elkaar gewenst op de MuurBank. Alleen en samen met die je lief zijn.

 

Afgelopen tijd hebben we items in de winkel toegevoegd die extra montage opties bieden. We hebben nu chemische ankers als optioneel product toegevoegd in twee lengtematen. Hiermee is meer stevigheid geboden voor de meer poreuze/zachte muren als ook voor montage in beton. Ook de DIY (Do-It-Yourself) pagina’s zijn hierop uitgebreid. Zo hebben we een sjabloon ontwikkeld die het monteren van de MuurBank nog gemakkelijker maakt. Volg hiervoor onderstaande links:

montage spreidanker

montage chemisch anker

 

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

Burendag en de MuurBank van Eric

Eric uit Brielle heeft onlangs bij ons de muursteunen besteld voor een MuurBank. Hij heeft deze keurig uitgelijnd met de raampartij van hun woning. De bank is gemaakt in een iets langere lengte dan 1.80 meter en hij heeft daarvoor zelf een houten zitting gekozen. Een lekker beschut plekje in de voortuin is het geworden. Eric is hiermee een vergelijkbaar voorbeeld zoals wij ooit de MuurBank hebben ontwikkeld, in onze voortuin op het zuiden hadden we de vroege lentezon en late zomerzon. Lekker beschut een plekje voor onszelf, maar we merkten dat we hiermee ook meer en meer contact hadden met mensen uit de buurt. Soms gewoon gedag zeggen, soms een praatje of even op de koffie bij elkaar.

Dit sluit heel goed aan bij het concept van Burendag. 22 september 2018, volgende week zaterdag is het weer zover. Dan gaan 1000-en buren even bij elkaar langs op bezoek. Een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Dat kan in het klein, jij als pionier, of met heel de buurt, juist heel groot. Het kan kort, een uurtje of als je niet kunt stoppen heel de dag!

MuurBank is daarin een middel, een altijd aanwezige bank als gastvrije uiting om die ontmoeting mogelijk te maken. Doe je mee?

 

BewarenBewaren

MuurBank van Erik

Mooie foto’s hebben we toegestuurd gekregen van Erik van zijn zelf gemonteerde MuurBank voor 3 personen. Het hout van de bank kleurt mooi bij de geelgrijze gevelstenen. De bank hangt klaar voor lekkere leesmomenten, goede gesprekken, praatje pot of gewoon even de dag met elkaar doornemen.

Heb jij ook behoefte aan zo’n plek aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, je gevel, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

MuurBank in Gouda

Jan uit Gouda heeft zijn MuurBank geplaatst aan hun voorgevel van de pas opgeleverde nieuwbouw woning, welke geori√ęnteerd is op het zuiden. Een heerlijke plek op die zon. De afmeting van de bank is afgestemd op de breedte van het raam waardoor het als √©√©n geheel aandoet. Jan heeft de bank met succes zelf gemonteerd en gebruik gemaakt van onze leenboor om de muurankers in de muur te monteren.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

 

BewarenBewaren

MuurBank van Hilde Hoefnagels

 

Hilde Hoefnagels heeft de sfeer te pakken! We kregen van haar een prachtige aangeklede foto van haar MuurBank. Ze heeft deze MuurBank in een nis opgehangen in haar achtertuin. Het zwevende karakter van de MuurBank geeft haar de mogelijkheid eronder hout op te stapelen. Het hout past mooi bij de oranje steen van de woning en als het hout gaat vergrijzen sluit dat weer mooi aan bij de voegen. Aankomende vrijdag eindigt de¬†win-actie van een MuurBank op de wonen.nl, als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief maak je kans op een MuurBank! Een leuke site met allerlei wonen tips, trends en heel veel voorbeelden. Kun je niet wachten op de winactie? Dat begrijpen wij…neem dan een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes. Wist je dat je bij een bestelling vanaf 3 MuurBanken geen verzendkosten betaald? Extra aantrekkelijk om dit eens met je buren te bespreken.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, je gevel, of op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden.

 

 

MuurBank familie van Weil in Bussum

 

Bij familie van Weil in Bussum mochten we een MuurBank van 1.80 meter lang installeren. Genoeg lengte om met 4 personen lekker buiten te eten, kletsen of even languit te liggen. De MuurBank is gemonteerd om de buitenkraan heen waardoor de tuinslang achter de bank door kan lopen. De afstand tot de muur vergroot het zwevende karakter van de bank, maar is ook geschikt om de bank te plaatsen om hemelwaterafvoer/regenpijp of zelfs voor een raam/kozijn. Ook de zwart gecoate muur geeft de Muurbank extra zwevende effect.

Een ander nieuwtje: binnenkort start er een win-actie van een MuurBank op de wonen.nl, als je je inschrijft voor hun nieuwsbrief maak je kans op een MuurBank! Een leuke site met allerlei wonen tips, trends en heel veel voorbeelden. Kun je niet wachten op de winactie? Dat begrijpen wij…neem dan een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes. Wist je dat je bij een bestelling vanaf 3 MuurBanken geen verzendkosten betaald? Extra aantrekkelijk om dit eens met je buren te bespreken.


 

BewarenBewaren

MuurBank voor de stad Amersfoort

 

Van familie Iestra uit Amersfoort kregen we een foto van hun MuurBank welke ze als tuinbank bij het trottoir hebben gemonteerd. Heerlijk op de zon in de Pothstraat in Amersfoort, gelegen tussen centrum en de Singel met de Eem. Amersfoort was al een bezoek waard, maar nu….

Zoals ze het zelf gastvrij omschrijven: “Voor iedere vermoeide wandelaar of buurtbewoner in het Kampkwartier in Amersfoort. En om zelf buiten koffie te drinken.”

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

 

Gratis verzending vanaf 3 MuurBanken

 

Omdat we bij MuurBank regelmatig klanten krijgen die buren van elkaar zijn, vervolgens samen √©√©n of meer MuurBanken aanschaffen willen we deze buurt-initiatieven meer faciliteren door gratis verzending aan te bieden. Bestel je 3 of meer MuurBanken? Dan krijg je de banken gratis thuisbezorgd. Belangrijk is wel dat dit in 1 bestelling gebeurd op 1 afleveradres. Zodra je in de webshop 3 banken besteld komt er automatisch de optie ‘gratis verzending’ bij. Selecteer deze en rond de bestelling verder succesvol af.

 

Laat dat voorjaar maar komen!

We kregen afgelopen koude maand nog een mooi foto van een MuurBank toegestuurd. De zon die na die donkere, koude maanden weer meer en meer tevoorschijn komt. Op de foto is net een hoekje zon te zien op het hout van de bank. Gert-Jan heeft de bank gebruikt om de hoogteverschillen in zijn tuin bruikbaar te maken. Laat dat voorjaar maar komen met vele mooie, lekkere en rustige momenten op je MuurBank.

Heeft u ook een kleine voortuin?
Of een stevige muur geori√ęnteerd op de zon?
Of een balkon met beperkte ruimte voor een bank of tafeltje?
Behoefte aan een stevige bank die altijd recht staat?

Dan is een MuurBank wat voor u. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

Sociale betekenis geven aan uw woonomgeving is de drijfveer achter MuurBank. Naast het leveren van een kwaliteitsproduct voor de lange termijn willen we een bijdrage leveren aan samen delen. Het delen van je tijd, je ruimte, een stukje van je leven. Naast het produceren en verkopen van deze MuurBanken zijn we ons bewust van onze omgeving en samenleving. De onderneming MuurBank ontwikkelt zich daarbij continu om te streven naar een duurzaam en sociaal eerlijk product.

Daarbij ontwikkelen we ons product volgens de volgende 2 principes:

1. Eerlijk geproduceerde materialen van kwaliteit; voor mens en milieu
2. We krijgen om te delen: een bank is naast een plek van rust een plek van ontmoeting

Lees meer op de pagina Over Muur-Bank hoe we dat verder concreet invulling geven, mocht je willen reageren gebruik dan ons contactformulier of email naar info@muur-bank.nl

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

MuurBank als gevelbank in voortuin Nijkerk

 

Vooruitlopend op het voorjaar hebben we in januari in Nijkerk een MuurBank opgehangen als gevelbank. We hebben de eigenaren een handje geholpen met de montage ervan in hun voortuin. De voortuin is prachtig west-gericht dus garantie voor uren in de zon bankhangen! Omdat je op de langste versie (1.80 meter) kunt liggen waren ze er snel uit welke MuurBank ze aan hun gevel wilde hangen. Het hout past mooi bij de gelige steen van de woning en als het hout gaat vergrijzen wordt dat alleen maar mooier.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, je gevel, of op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

 

BewarenBewaren

MuurBank als gevelbank bij WoonPark Donksbergen (Lunet Zorg)

 

Eind 2017 hebben we aan¬†Liebregts Resultaatgericht Vastgoedonderhoud B.V. 2 MuurBanken mogen leveren als gevelbank. Deze twee MuurBanken zijn inmiddels gemonteerd als set aan de gevel bij de entree van Lunet Zorg, locatie WoonPark Donksbergen¬†(Noord-Brabant). Hier wonen mensen met een beperking in een beschermde omgeving. Mooi dat daar de MuurBanken hun plek krijgen, zoals de foto bewijst past de kleur van het hout prachtig bij het metselwerk. En, ze hangen prachtig in de zon ūüôā De banken dragen bij aan ontmoeting, een moment van rust in de zon of als je even moet wachten op elkaar.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, je gevel,f op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

2017 donatie aan voedselbank

Het jaar 2017 hebben we fraai kunnen afsluiten! In 2017 hebben we 25 muur-banken verkocht in Nederland en Belgi√ę. Van elke muur-bank doneren we ‚ā¨ 10,- aan de voedselbank¬†in Gouda, waardoor 2017 goed was voor een donatie van ‚ā¨ 250,-. Een prachtig eindresultaat en we hopen dit te kunnen verdubbelen in 2018. Helpt u mee? Maak uw buren, vrienden, familie bekend met muur-bank.nl en bestel via onze webshop.

 

Hoe de MuurBank ontstaan is…

Ons jaren 30 droomhuis in Gouda heeft een achtertuin op het zuiden. Onze voortuin werd de plek om in het vroege voorjaar en late najaar te genieten van de zon. We bemerkten dat we, door in de voortuin te zitten, meer contact hadden met buurtgenoten. Mensen stopten voor een praatje, haakten aan bij de koffie of zeggen gewoon gedag. Een beetje dorp in de stad. Meer contact met elkaar, oog voor elkaar maar vooral mogelijkheden om elkaar te kunnen ontmoeten. Uit je huis, zichtbaar voor je huis.

Deel je muur met je buur

Zo ontstond de behoefte aan een bank die letterlijk onderdeel is van je woning. Die de vormgeving uitstraalt die past bij een gemetselde gevel. Een tuinbank die kwaliteit heeft, die jaren lang meegaat, er mooi uitziet en betaalbaar is. Die bank hebben we ontwikkeld onder de naam muur-bank.

Een muurvaste bank

Met het produceren en verkopen van deze MuurBanken zijn we ons bewust van onze omgeving en samenleving. Daarvoor ontwikkelen de MuurBank om te streven naar het meest duurzaam en sociaal eerlijk product.

MuurBank van Jeroen en Wies

 

Jeroen en Wies hebben hun MuurBank, dé tuinbank voor aan de gevel, opgehangen aan de voorgevel van hun woning. Het bankje staat in de voortuin aan de stoep waardoor er een lekker zitje ontstaan is die extra contactmogelijkheden geeft met de buurt. Goed om elkaar nog beter te leren kennen. Zij hebben een MuurBank voor 3 personen gekozen, deze zelf opgehaald in Gouda èn zelf gemonteerd aan de gevel. De warme kleur van het douglashout past mooi bij de houtkleur van de voordeur en de gegalvaniseerde banksteunen sluiten weer mooi aan op de zinken regenpijp. Geniet er van!

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

BewarenBewaren

de MuurBank van Joost in Utrecht

Joost heeft zijn MuurBank, dé tuinbank voor aan de gevel, opgehangen aan zijn voorgevel waarbij de buxushaag mooi doorloopt onder de bank door. Een verfijnde oplossing waarbij er nog steeds een winter-groenelement doorloopt onder de bank. Hij heeft een 3 persoons bankje gekozen en deze zelf gemonteerd aan de gevel. Het bankje past mooi bij de stijl van de jaren 30 woning, ondanks dat het bankje modern oogt past het lijnenspel van de lange douglas houten balken mooi bij het lijnenspel van het metselwerk en de kozijnen van de gevel. Met de herfst in zicht zullen de lange mooie dagen korter worden maar de momenten dat de zon schijnt en je even tijd hebt daarvan te genieten juist waardevoller.

Het mooie van Joost zijn bankje is dat deze echt boven de stoep hangt. De buxushaag is een smalle geveltuin waarboven een zitplek is gemaakt. Hiermee is er een contact moment fysiek gemaakt tussen woning en trottoir, tussen bewoner en voorbijganger. Hopelijk leidt dit tot veel mooie momenten met elkaar.  Geniet er van!

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

BewarenBewaren

MuurBank van Danielle in de duinen

Danielle heeft ons een prachtige foto gestuurd van haar MuurBank aan hun huisje in de duinen op Terschelling. Haar bank is geschikt voor 2 personen en past mooi op de gevel die uit de wind ligt maar in de zon. Wat een lekker plekje lijkt ons dat.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Misschien wel aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

BewarenBewaren

MuurBank van Marcel

Marcel heeft in Utrecht zijn MuurBank aan de¬†voorgevel geplaatst aan de stoep. In de Jacob van Ruysdaelstraat is een riante stoep aanwezig en is de MuurBank geplaatst aan de erker van de woning, netjes uitgelijnd met de kozijnen. Marcel heeft de bank zelf met succes gemonteerd! We hebben de kaart met locaties van MuurBanken weer bijgewerkt en kunnen constateren dat we in alle uithoeken van Nederland MuurBanken hebben mogen leveren. Alleen de ‘hoek’ Limburg heeft de verrijking nog niet kunnen ervaren. Ook de eerste grensoverschrijdende banken zijn geleverd en de eerste overzeese (Waddenzee) MuurBank is ook een feit sinds deze zomer. We hopen binnenkort weer aanvullende foto’s daarvan te kunnen plaatsen.

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

2 MuurBanken van Dorpshuis de Leeuw – Garmerwolde

Het Dorpshuis in Garmerwolde is sinds afgelopen maand gesierd met twee MuurBanken aan de prachtige voorgevel. Aan weerszijden van de entree zijn de banken onder de ramen geplaatst. De stoep is terug! Een plek van ontmoeting van de buurt of dorp, om bij te praten; te kletsen, te zwammen of gewoon om even uit te rusten. Mocht je deze zomer tijdens je fietstocht in de buurt van Garmerwolde komen (ten noorden van Groningen), er worden leuke activiteiten georganiseerd zoals de dorpsborrel, kom-binnen-cafe, pizzaria en verschillende workshops. De banken zijn keurig gemonteerd door vakmensen!

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

MuurBank van Meike en Rikkert

Rikkert heeft zelf zijn MuurBank aan gemetselde muur gemonteerd met een fijne ori√ęntatie op de zon. Lekker opwarmen in de tuin! Zelf gemonteerd, dus compliment aan Rikkert!

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? Op de site is een handleiding te vinden die je stap voor stap begeleid in de montage van je MuurBank.  Bestel er dan een in de online winkel. Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden. Wist je dat je bij je installatiepakket een flesje onderhoudsolie krijgt? Zo hou je je bank in topconditie!

BewarenBewarenBewarenBewaren

MuurBank van Grègory

Gr√®gory heeft zijn MuurBank in de uiterste hoek van de achtertuin geplaatst. Daar waar ’s avonds de zon het langste schijnt. Zo kan hij nog langer genieten van het mooie weer buiten in de tuin. En, er is ruimte genoeg op het bankje om dat samen te doen…

Gr√®gory heeft het pakket opgehaald in Gouda en zelf ge√Įnstalleerd! Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de¬†montagepagina¬†voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

MuurBank van Nicole en Kris

Amai! De eerste MuurBanken hebben de Nederlandse grens gepasseerd. Kris en Nicole uit Belgi√ę hebben hun MuurBank aan een grijs-gele gemetselde muur geplaatst en uitgelijnd met het leistenen vak in hun voortuin. Een fraaie kleurcombinatie met het gegalvaniseerd staal en douglas hout van de MuurBank. Eind mei zijn er ook 2 MuurBanken opgehaald voor plaatsing elders in het Belgi√ę waarvan de foto’s nog moeten komen.

MuurBank gaat internationaal, wellicht toch heroverwegen om een Duitse en Franse vertaalslag te maken voor de MuurBank:

Wand Bank (DE)

Mur Banque (FR)

Neem voor de mogelijkheden voor verzending op maat naar het buitenland contact met ons op.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

MuurBank van Frits Schutte

Frits had de MuurBank gepland voor aan de gevel, maar bij nader inzien heeft hij deze elders in de tuin opgehangen. Hij heeft de muursteunen aan 2 hardhouten palen gemonteerd langs de schutting. Compliment aan Frits! De muur-bank hangt op een zonnige plek in de tuin.

Durf jij het ook aan? Een muur-bank, of zoals hier een schutting bank, zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

Laat de zon maar komen!

BewarenBewaren

MuurBank van Francien Reimers

Francien¬†Reimers¬†uit Losser wilde heel graag een MuurBank voor 2 personen bij een gezellig hoekje aan de gevel van hun woning. Ze heeft¬†deze al geheel in de meegeleverde lijnolie gezet wat een mooie donkerbruine egale uitstraling geeft. Francien heeft hiermee de meest oostelijke MuurBank in Nederland. Op dit moment ūüôā

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

MuurBank van studentenflat Rivierstraat Rotterdam

Voor de studentenflat aan de Rivierstraat in Rotterdam hebben we een bestelling gekregen voor een bank in een gemeenschappelijke ruimte aan de galerij. Deze studentenflat ligt in een bijzonder mooi stukje oud Rotterdam. Hier hebben we de langste bank (1.80 m) geleverd inclusief montageservice.

Heb jij zelf geen tijd om de MuurBank te installeren of in het bezit van twee, overigens prachtige, linker handen?  Bestel dan de montageservice mee bij het bestellen van je bank.

BewarenBewaren

MuurBank van Renata

Renata heeft in Den Haag haar MuurBank aan de stoep geplaatst waardoor fietsen niet tegen de ramen geplaatst worden. Voor Renata hebben we de bank precies op maat gezaagd zodat deze mooi afgestemd is met het bovenliggend kozijn. Vanwege de spatrand van de woning, een specielaag op het metselwerk, hebben we extra lange muurankers geleverd.

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

BewarenBewaren

MuurBank van Petra

Petra heeft in Utrecht een MuurBank geplaatst die mooi past bij haar hele terrasset. Licht-gele houtkleurige details.¬†Letterlijk in de spotlights ūüôā

De muursteunen zijn hier ‘ondersteboven’ gemonteerd.

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

MuurBank van Hessel

Hessel is klaar voor het voorjaar! De muur-bank hangt op een lekkere plek aan het huis: in de zon, mooi uitgelijnd met de raampartij. Zelf gemonteerd dus compliment aan Hessel.

Durf jij het ook aan? Een muur-bank zelf installeren? kijk op de montagepagina voor de eenvoudige DIY stap voor stap handleiding.

Laat het voorjaar maar komen!

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

MuurBank van Medisch Centrum Zuidwijk Rotterdam

 

Voor het Medisch Centrum Zuidwijk in Rotterdam mag het voorjaar komen. Na de verbouwing is gevraagd om een zitplek op het binnenterrein welke ook voor parkeren gebruikt zal worden. Van samen zitten in de zon knap je het meest op!

MuurBank van Ton

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

Sociale betekenis geven aan uw woonomgeving is de drijfveer achter MuurBank. Naast het leveren van een kwaliteitsproduct voor de lange termijn willen we een bijdrage leveren aan samen delen. Het delen van je tijd, je ruimte, een stukje van je leven. Naast het produceren en verkopen van deze MuurBanken zijn we ons bewust van onze omgeving en samenleving. De onderneming MuurBank ontwikkelt zich daarbij continu om te streven naar een duurzaam en sociaal eerlijk product.

Daarbij ontwikkelen we ons product volgens de volgende 2 principes:

1. Eerlijk geproduceerde materialen van kwaliteit; voor mens en milieu
2. We krijgen om te delen: een bank is naast een plek van rust een plek van ontmoeting

Lees meer op de pagina Over Muur-Bank hoe we dat verder concreet invulling geven, mocht je willen reageren doe dat via ons contactformulier of email naar info@muur-bank.nl

BewarenBewarenBewarenBewaren

MuurBank van Maurice

 

Maurice heeft zijn MuurBank, d√© tuinbank voor aan de gevel, opgehangen aan de zijgevel van zijn schuur / garage. De ori√ęntatie van de bank is hiermee perfect op de zon gericht en hij kijkt fraai uit over zijn tuin. Maurice heeft de bank zelf gemonteerd aan de gevel en op de kleine foto is goed te zien dat de planten achter de bank door kunnen groeien omdat de MuurBank iets van de gevel af staat. Hiermee kun je ook bijvoorbeeld de bank om een regenpijp heen zetten, of als je een gevel onderbroken is door raampartijen past de bank misschien wel voor het glas. Door de afstand hou je ruimte tussen raam en bank. Maurice heeft de langste bank gekozen, voor 4 personen.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

MuurBank van Wout en Annelies

 

Wout en Annelies hebben een van de eerste MuurBanken. Ontwikkeld in het begin met eikenhout zitvlak. Later zijn we overgegaan op een zitting van douglashout, maar op aanvraag is eikenhout ook nog steeds leverbaar. Eikenhout oogt rustiger, is harder maar ook steviger in de prijs ūüôā Mail of bel als je belangstelling hebt in een MuurBank van eiken of ander hout. Het bankje staat bij hun voordeur onder een overkapte gedeelte. Hiermee is een beschutte plek tot een verblijfsplek geworden, waarbij de avondzon heerlijk in dit hoekje schijnt. Deze rustige, wat verlaten plek is hiermee meer tot een voorkant geworden die extra contactmogelijkheden geeft met de buurt. Zij hebben een MuurBank voor 3 personen gekozen, welke we voor ze ge√Įnstalleerd hebben. Het eiken is vers nog geel van kleur, maar zal in de loop der tijd steeds verder verkleuren naar middengrijs.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

BewarenBewaren

MuurBank van Dave

 

Dave was de eerste klant van MuurBank. Hij was op zoek naar een robuuste bank waarbij de materialen aansluiten bij de architectuur van de woning. De lichte stenen en gegalvaniseerde hekwerk sluiten perfect aan bij de materiaalcombinatie van de MuurBank. Hij heeft de bank zelf gemonteerd aan de voorgevel van zijn woning aan de hand van de online montagehandleiding. Doordat hun woning aan de stoep grenst is met de MuurBank een extra sociale component toegevoegd aan de straat. De ori√ęntatie is prettig in de middag- en avondzon. Hij heeft ¬†een MuurBank voor 4 personen gekozen. Geniet er van!

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

BewarenBewaren

Steunen MuurBank

Regelmatig krijgen we de vraag of de steunen ook los verkrijgbaar zijn. Hiermee zijn mensen vrij om een houtsoort te kiezen die perfect matcht bij hun huis, schutting, tuin of anders. De steunen zijn los te koop, je krijgt hiervoor een pakket thuisgestuurd met daarin een linker- en een rechtersteun en de bijbehorende muurbouten om de steunen aan je stenen/betonnen gevel te monteren. Mocht je aanvullende vragen hebben over montagemogelijkheden, materiaalkeuze voor je bankzitting neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon / WhatsApp op 06-40325217.