MuurBank van het jaar 2019: geveltuin+

Voor ons zijn natuurlijk alle MuurBankers winnaars! Over 2019 hebben we 1 tuinbank willen kiezen als mooiste voorbeeld voor waar MuurBank voor staat. Familie Swanink plaatste boven hun geveltuin een vaste MuurBank, met de steunen gepoedercoat op ral-kleur, aan de voorgevel van hun huis. Het mooie van dit voorbeeld is dat de beplanting achter de bank doorgroeit aan de gevel. De bank biedt plaats aan mens en plant. Een goed voorbeeld hoe een geveltuin extra bruikbaar kan worden met een MuurBank. Als blijk van waardering hebben we het boekje van Paul Verrept ‘DE BANK’ cadeau gedaan.

 

 

Samenvatting van ‘DE BANK’ (geschreven door Paul Verrept met tekeningen van Ingrid Godon) De bank is het verhaal van een man. Hij vond zijn plek op een bank in het stadspark en kijkt van daar dag na dag naar de wereld. Alles lijkt rustig. Voorbijgangers komen en gaan. Soms blijven ze even en praten met hem … Maar de bank blijkt ook een plek om te wachten. Op iemand van lang geleden. Op iemand die nooit komt, maar er toch altijd is. De man op de bank is een buitenstaander die aan de zijlijn van het leven zit en toekijkt hoe anderen hun dagelijkse bestaan vormgeven.

 

 

Onder de ingezonden foto’s verloten we per jaar een passende prijs en ontvang je eeuwige roem in onze ere-galerij! Wie wil dat aan zijn neus voorbij laten gaan… Dus stuur je foto in van je MuurBank en wie weet ben jij de winnaar van 2020.

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!  

stormvaste extra lange MuurBank in RAL Rietgroen
Flexibel met een opklapbare MuurBank