Rotterdammers aan de MuurBank

Toevallig kregen we afgelopen week van drie klanten foto’s toegestuurd van geplaatste MuurBanken. Een van die inzenders heeft het staalwerk van de MuurBank (model verlengstuk) gebruikt om er een massief eiken plank op te plaatsen. Vervolgens heeft deze klant ook een MuurBank op het balkon gemonteerd waardoor de MuurBank van binnen tot aan buiten doorloopt. Super tof!

 

 

Verder een Rotterdammer die het houten zitvlak gebeitst heeft in een antraciet kleur die mooi aansluit bij het gevelwerk van hun woning. En een andere trotse Rotterdammer:

we zijn super tevreden

 

 

Onder de ingezonden foto’s van verloten we per jaar een passende prijs en ontvang je eeuwige roem in onze ere-galerij! Wie wil dat aan zijn neus voorbij laten gaan…

 

 

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

‘s-Hertogenbosch… een bank voor den hertog
2020 donatie aan de voedselbank en de non-foodbank