lente!

De dagen lengen weer… de zon breekt langer door het wolkendek. De zonkracht neemt toe, het leven in de grond daarmee ook. Het wordt ook weer de tijd dat mensen weer meer uit hun huizen kruipen. Begin van het jaar hebben we een school in België mogen voorzien van een aantal banken die ze zelf gaan plaatsen en afmonteren met houten zittingen. Op die school is een praktijkopleiding aanwezig waarvan de studenten een handje helpen met zagen, boren en monteren. We hopen binnenkort daarvan de foto’s te kunnen laten zien.

Heeft u ook een kleine voortuin?
Of een stevige muur georiënteerd op de zon?
Of een balkon met beperkte ruimte voor een bank of tafeltje?
Behoefte aan een stevige bank die altijd recht staat?

Dan is een MuurBank wat voor u. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Nu het voorjaar begonnen is, is het verstandig om uw MuurBank een onderhoudsbeurt van onze Bankolie te geven. Even opschuren en verzadigen met de olie. Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

Sociale betekenis geven aan uw woonomgeving is de drijfveer achter MuurBank. Naast het leveren van een kwaliteitsproduct voor de lange termijn willen we een bijdrage leveren aan samen delen. Het delen van je tijd, je ruimte, een stukje van je leven. Naast het produceren en verkopen van deze MuurBanken zijn we ons bewust van onze omgeving en samenleving. De onderneming MuurBank ontwikkelt zich daarbij continu om te streven naar een duurzaam en sociaal eerlijk product. Zowel het product als het proces tot de klant.

Daarbij ontwikkelen we ons product volgens de volgende 2 principes:

1. Eerlijk geproduceerde materialen van kwaliteit; voor mens en milieu
2. We krijgen om te delen: een bank is naast een plek van rust een plek van ontmoeting

Lees meer op de pagina Over Muur-Bank hoe we dat verder concreet invulling geven, mocht je willen reageren gebruik dan ons contactformulier of email naar info@muur-bank.nl

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Ship happens
kleintjes korting