2019 donatie aan de voedselbank en de non-foodbank

In 2019 hebben we 50 muur-banken verkocht in Nederland en België. Van elke muur-bank doneren we € 10,-. Dit jaar besteden we de helft daarvan aan de voedselbank in Gouda en de andere helft aan de non-foodbank in Gouda waardoor 2019 goed was voor een donatie van 2x € 250,-.

We hebben exact evenveel banken verkocht als in 2018. Waar we gehoopt hadden op een verdubbeling moeten we die wens nu nog doorschuiven naar 2020…

Zou een verdubbeling in 2020 nu wel lukken? Dat we 100 muur-banken verkopen en daarmee € 1.000,- kunnen doneren aan de goede doelen? Helpt u mee? Maak uw buren, vrienden, familie bekend met muur-bank.nl en bestel via onze webshop.

Hoe de MuurBank ontstaan is…

Ons jaren 30 droomhuis in Gouda heeft een achtertuin op het noorden. Onze voortuin werd de plek om in het vroege voorjaar en late najaar te genieten van de zon. We bemerkten dat we, door in de voortuin te zitten, meer contact hadden met buurtgenoten. Mensen stopten voor een praatje, haakten aan bij de koffie of zeggen gewoon gedag. Een beetje dorp in de stad. Meer contact met elkaar, oog voor elkaar maar vooral mogelijkheden om elkaar te kunnen ontmoeten. Uit je huis, zichtbaar voor je huis.

Deel je muur met je buur

Zo ontstond de behoefte aan een bank die letterlijk onderdeel is van je woning. Die de vormgeving uitstraalt die past bij een gemetselde gevel. Een tuinbank die kwaliteit heeft, die jaren lang meegaat, er mooi uitziet en betaalbaar is. Die bank hebben we ontwikkeld onder de naam muur-bank.

Een muurvaste bank

Met het produceren en verkopen van deze MuurBanken zijn we ons bewust van onze omgeving en samenleving. Daarvoor ontwikkelen de MuurBank om te streven naar het meest duurzaam en sociaal eerlijk product.

Begin 2020 hebben we onze jongste telg binnen de muur-bank familie gereed: de opklapbare muur-bank. Nu nog in productie, maar binnenkort warm over de toonbank.

ACTIE: brenggratis@home
Burendag 2019 en een zwarte MuurBank in IJsselstein
%d bloggers liken dit: