2018 donatie aan de voedselbank

Het jaar 2018 hebben we fraai kunnen afsluiten! In 2018 hebben we 50 muur-banken verkocht in Nederland en België. Van elke muur-bank doneren we € 10,- aan de voedselbank in Gouda, waardoor 2018 goed was voor een donatie van € 500,-. Een mooie verdubbeling ten opzichte van 2017, waar we toen ook op gehoopt hadden.

Zou een verdubbeling in 2019 weer lukken? Dat we 100 muur-banken verkopen en daarmee € 1.000,- kunnen doneren aan de voedselbank? Helpt u mee? Maak uw buren, vrienden, familie bekend met muur-bank.nl en bestel via onze webshop.

Hoe de MuurBank ontstaan is…

Ons jaren 30 droomhuis in Gouda heeft een achtertuin op het noorden. Onze voortuin werd de plek om in het vroege voorjaar en late najaar te genieten van de zon. We bemerkten dat we, door in de voortuin te zitten, meer contact hadden met buurtgenoten. Mensen stopten voor een praatje, haakten aan bij de koffie of zeggen gewoon gedag. Een beetje dorp in de stad. Meer contact met elkaar, oog voor elkaar maar vooral mogelijkheden om elkaar te kunnen ontmoeten. Uit je huis, zichtbaar voor je huis.

Deel je muur met je buur

Zo ontstond de behoefte aan een bank die letterlijk onderdeel is van je woning. Die de vormgeving uitstraalt die past bij een gemetselde gevel. Een tuinbank die kwaliteit heeft, die jaren lang meegaat, er mooi uitziet en betaalbaar is. Die bank hebben we ontwikkeld onder de naam muur-bank.

Een muurvaste bank

Met het produceren en verkopen van deze MuurBanken zijn we ons bewust van onze omgeving en samenleving. Daarvoor ontwikkelen de MuurBank om te streven naar het meest duurzaam en sociaal eerlijk product.

MuurBank van Tiny en Henk
het wordt weer Bankjesweer!