MuurBank van Tiny en Henk
MuurBank Tiny

Van oud-collega Tiny van Vliet kregen we een aantal feestelijke foto’s toegestuurd. Voor haar 20-jarige jubileum bij werkgever BDP. in Rotterdam wenste ze een MuurBank. Een prachtig cadeau natuurlijk ūüôā

En aan de foto’s is te zien dat het gevelbankje lekker op de zon geori√ęnteerd is. Het drinken van een sapje in de avondzon gaat zo nog lekkerder! Tiny, veel gezellige en goede momenten met elkaar gewenst op de MuurBank. Alleen en samen met die je lief zijn.

 

Afgelopen tijd hebben we items in de winkel toegevoegd die extra montage opties bieden. We hebben nu chemische ankers als optioneel product toegevoegd in twee lengtematen. Hiermee is meer stevigheid geboden voor de meer poreuze/zachte muren als ook voor montage in beton. Ook de DIY (Do-It-Yourself) pagina’s zijn hierop uitgebreid. Zo hebben we een sjabloon ontwikkeld die het monteren van de MuurBank nog gemakkelijker maakt. Volg hiervoor onderstaande links:

montage spreidanker

montage chemisch anker

 

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

Burendag en de MuurBank van Eric
2018 donatie aan de voedselbank