de MuurBank van Joost in Utrecht

Joost heeft zijn MuurBank, dé tuinbank voor aan de gevel, opgehangen aan zijn voorgevel waarbij de buxushaag mooi doorloopt onder de bank door. Een verfijnde oplossing waarbij er nog steeds een winter-groenelement doorloopt onder de bank. Hij heeft een 3 persoons bankje gekozen en deze zelf gemonteerd aan de gevel. Het bankje past mooi bij de stijl van de jaren 30 woning, ondanks dat het bankje modern oogt past het lijnenspel van de lange douglas houten balken mooi bij het lijnenspel van het metselwerk en de kozijnen van de gevel. Met de herfst in zicht zullen de lange mooie dagen korter worden maar de momenten dat de zon schijnt en je even tijd hebt daarvan te genieten juist waardevoller.

Het mooie van Joost zijn bankje is dat deze echt boven de stoep hangt. De buxushaag is een smalle geveltuin waarboven een zitplek is gemaakt. Hiermee is er een contact moment fysiek gemaakt tussen woning en trottoir, tussen bewoner en voorbijganger. Hopelijk leidt dit tot veel mooie momenten met elkaar.  Geniet er van!

Heb jij ook behoefte aan zo’n lekker plekje aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

 

BewarenBewaren

MuurBank van Danielle in de duinen
MuurBank van Jeroen en Wies