de eerste…

Dit is m dan… de eerste opgehangen opklapbare MuurBank. Wat zijn we blij met deze nieuwe aanwinst. In december deden we een oproep om als tester – tegen korting – een van de eerste 5 opklapbare MuurBanken uit te proberen. Die gingen als warme broodjes over de bank. Een van die eerste vijf was een oud collega, die we uitgekozen hebben om als eerste de montage en bijbehorende beschrijving voor DIY montage te testen. Is alles duidelijk, zit alles er bij, klopt de tekst enzovoort. Met die feedback hebben we de handleiding nog verder verbeterd en deze staat sinds kort online.

Deze MuurBank is iets compacter dan zijn vaste broer, heeft een zitvlak van ca. 30 cm en steekt totaal 40 cm uit vanaf de muur. Door middel van de meegeleverde spreidankers is deze bank stap voor stap zelf te installeren. Hij klapt verticaal omhoog tegen de muur, deze ruimte moet vrij zijn van obstakels. Een ideaal model voor de binnenstad of aangename muren langs stoepen waar weinig ruimte beschikbaar is. Wij zijn apetrots en hopen op mooie momenten voor de gebruikers en mooie ontmoetingen met de buurt.

en omdat het kan… gewoon nog wat meer foto’s!

 

Binnenkort maken we de MuurBank van het jaar 2019 bekend!

Heb jij ook behoefte aan zo’n plek aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, je gevel, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

REMINDER: gratis verzending
stormvaste extra lange MuurBank in RAL Rietgroen