we banken door

Afgelopen maanden was het te merken dat mensen veel meer thuis waren en zo thuis meer plekken ontdekten om de pauzes door te brengen. Als warme broodjes gingen ze voor de toon… Te meer vervulde MuurBank zijn rol als rustplek en ontmoetingsplek in de buurt. Om even met elkaar te bij te kletsen hoe het bij jullie thuis is vergaan. En nog gaat. Of het nog gaat. Of als je je collegae moet missen je zelf ‘een zetje’ naar buiten kon geven en zo de mensen die letterlijk dicht bij je staat even spreekt.

Hopelijk wordt de wereld binnenkort weer wat intiemer zoals we gewend waren. Hoewel wij, nog meer dan eerst, contacten dichtbij koesteren.

 

Heb jij ook behoefte aan zo’n plek aan je gevel? Een plek waar je zelf lekker kunt zitten maar ook een plek die ontmoetingen extra mogelijk maakt? Of juist liever een plekje voor jezelf. Aan de stoep, je gevel, op je balkon of een ander lekker plekje in de zon. Neem een kijkje in onze webwinkel voor de verschillende bankjes. In vaste en in opklapbare versies. Prettig klein of juist extra lang.

Op de pagina Onderhoud vindt u tips en veelgestelde vragen om uw MuurBank in topconditie te houden!

MuurBank op de kaart van Nederland
een grote aanwinst